-         Január 18-án az Arany János Általános Iskola által megszervezett rajz  pályázaton díjazott óvodásaink fogadására, oklevelünk, nyereményünk átvételére került sora az iskolában.

-         Január 6-17 közötti időszakban csoportjaink nyílt napok szervezésével lehetőséget biztosítottak az érdeklődő szülőknek, hogy betekintést nyerjenek a napsugaras hétköznapjainkba.

-         Február 17-én került sor első alkalommal megrendezésre Cibere és Koncz Vajda vetélkedésére. A Farsang királya négy alkalommal birkózik meg a böjt jelképével és a 24.-ei Farsang farkán legyőzik.

-         Február 21-én az Arany János Általános Iskola invitálta nagycsoportos óvodásainkat a „Játék határok nélkül” elnevezésű játékos, sport délelőttünkre.

-         Február 24-én óvodánk Farsangját tartjuk. A gyermekek jelmezekbe öltözve egy vígságos délelőttön vesznek részt.  Ezen a napon játékos egyéni versengések, eszem-iszom, dinom-dánom várja őket

-         Február 27-től március 01-ig óvódánk kinyitja kapuit a leendő óvodásaink és szüleik előtt. Ezen a héten a napsugaras gyermekekkel közös játékba, éneklésbe, festegetésbe hívjuk őket. A  csoportokkal való ismerkedés során megtekinthetik a gyermekek munkájából készült kiállítást.

-         Március 14-én kerül megrendezésre a Március 15.-ei ünnepségünk. Az óvónők által összeállított és előadott tavaszváró énekes-táncos játékokat tekinthetik meg gyermekeink, szüleik és kollégáink.