Hétfőtől megszűnik az ügyeleti rend, és intézményünk normál működésre áll át, az óvintézkedéseket azonban továbbra is betartjuk! 
Így továbbra is kérjük azt a nyilatkozatot, amelyben a szülő büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik arról, hogy a gyermek egészséges, és nem jártak külföldön sem.

Amennyiben már hétfőn (május 25-én) szeretnék a gyermeket az óvodába hozni, akkor azt pénteken (május 22-én) 10:00 óráig kell jelezni az intézmény vezetőjének. A későbbiekben pedig legkésőbb előző nap 10 óráig kell ezt a jelzést megtenni.

A gyermek intézménybe adásakor a szülők kérjük, viseljenek maszkot, és csak addig tartózkodjanak az épületben és az óvoda udvaron is, amíg feltétlenül szükséges. Egy gyermeket egy felnőtt kísérjen! Kérjük, figyeljenek a távolság megtartására, hogy ne alakuljon ki tömeg az épületekben. Ezért létszám korlátozás lesz az öltözőkben is. 

Az óvodák takarítását, fertőtlenítését a lehető legalaposabban már korábban elvégeztük, hétfőtől pedig megtörténik az udvari játszóeszközök fertőtlenítése is. A tagóvodáink el vannak látva a megfelelő fertőtlenítőszerekkel is.

Szeretettel várjuk a gyerekeket, és kérünk mindenkit a járványügyi helyzetre való tekintettel továbbra is vigyázzunk egymás egészségére!

Nyilatkozat innen letölthető